Wednesday, January 6, 2010

T.E.N.S.I.O.N....

Assalamualaikum..(utk sp2 yg sudi amik tau ape yg aku tulis..)
prob 1:
br2 ni ader kwn opis aku invite aku join 1 produk ni..mula2 tu dgr mmgla mnarik..tp awal2 lg aku dah tau..n dah dgr psl produk ni dr sedara mara...mmg x d nafikan kualiti produknya mmg bagus..aku pun tertarik..(sempat lg amik 1 produk..hihihi)..namun, utk join skali..mmg aku x minat..diarg plak x putus2 mmujuk..aku balik umah 2,3 hari aku pk sorag2..baik buruknya..sp pun x pengaruhi aku..so aku bt kptsn xnak join..mslhnya diarg x jemu pujuk aku..so the best way..aku mengelak...x seronok sebenarnya 1 opis plak tu..tp utk sementara waktu jer..hope dia faham..n skang ni mcm kekok plak..x bertegur..!!harap hubungan kitrg akan pulih..seronok sebenarnya knl dgn dia... ('',)

prob 2:
Kdg2 tu betulla...xsemestinya apa yg kita plan akan jd...mesti ader yg kn adjust..(utk puaskan ati semua pihak..)..frust sgt mlm td bl edy bgtau plan kitrg kn tangguh ke raya nnt...aduh...nasib baik aku x tempah ape2 lg...cuma psiapan utk 31hb ni ttp bjln spt biasa..(InsyaAllah..)..bengang jugak aku ngn edy ni.....dr awal lg aku dah bgtau dia ape2 yg kita plan bincng n inform mak n abah dia...tp en shuhaidi ni confident sgt..tup tup kak lang (adik edy) nak bt bln 6...so?..salah sp sebenarnya ni..?so, wat to do now..?xkan nak push edy..dia pun frust jugak..dah la lps ni aku dah mls nak pk..just follow the flow jer..redha..
so now, dia mmg bz..sabtu ahad pun kn kejer..jd aku kn cr sesuatu utk isi ms aku..aku pun kn pura2 bz jugakla..ok x..?chaiyok2...

No comments:

Post a Comment